Meer info over Marjatta
Welke leuke man/jongen ziet een gezellig uit je wel zitten?? Je bent discreet , verzorgd netjes geschoren en je vind het niet erg om af en toe bij gelegeheid strak in het pak te moeten lopen? Drinken mag roken liever niet... of is dat nu te brutaal van me??
Naam:
Marjatta
Leeftijd:
41 Jaar
Woonplaats:
Brussel
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
CELmais
42 Jaar · Flémalle · Luik
Naar wie zoek ik? Was het maar eenvoudig om deze vraag te beantwoorden. Ik heb nooit een lijst met vereisten voor een man gemaakt, je kunt je gevoelens niet bestellen. Maar er zijn een paar punten die ik graag bij mijn man zou willen zien.
Belgische vrouw verwennen
Irismg
40 Jaar · Manhay · Luxemburg
Je gaat mijn profiel toch niet echt negeren he??? je gaat mij toch zeker wel een lief berichtje sturen of niet??? Je gaat mijn profiel toch niet echt negeren he??? je gaat mij toch zeker wel een lief berichtje sturen of niet???
Waalse moeder contacteren
Winwin77
40 Jaar · Etterbeek · Brussel
Vraag me niet welk member mijn man is, dat is een vraag die ik niet zal beantwoorden, dat doet er verder ook niet toe. Met jou wil ik nieuwe ervaringen op doen die ik dan thuis ook kan toepassen en opnieuw beleven. Tot nu toe heb ik nog maar
Mooie moeder zoekt date
Jess_ke
56 Jaar · Ethe · Luxemburg
Leuk, goed uitziend. Iemand die me lief heeft en een echte heer is. Neem me mee voor een etentje en we zullen het reuze gezellig hebben. Klaar om een verandering te ondergaan !
Hete oma wil man
DiddleDoo
34 Jaar · Vorst · Brussel
Wil jij ook zo graag verwend worden met een happy end? Ik ben gek op mannen en gelukkig zie ik die bij mij op het werk ook vaker komen voor een behandeling. In mijn fantasie glijden mijn handen dan onder de handdoek om ze een happy end te
Belgische milf contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.