Meer info over Shaniqua79
Voorspel is heel belangrijk! Lekker lang van elkaar genieten met een voorspel van misschien wel een uur? Kan je dat? Want de mannen die je voor gingen waar heel snel klaar en hadden er helemaal geen zin in.. Ik wil een geduldige man die daar de tijd voor kan nemen.
Naam:
Shaniqua79
Leeftijd:
39 Jaar
Woonplaats:
Brussel
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
Farahxx
53 Jaar · Mellier · Luxemburg
Laten we het werkelijkheid voor ons maken. Ik ben er vrij zeker van dat dit het begin van goede dingen voor ons gaat zijn. Behandel me gewoon goed en ik weet dat alles goed komt voor ons beide. Ik ben hier op zoek naar een goede man.
Sexy dame sexdaten
GingerG
32 Jaar · Ganshoren · Brussel
Een goeie wip Ik hou te veel van sex om mij aan een persoon te binden dus liefst geen mannen die een relatie verwachten. Maar voor een goede seks beurt ben ik zeker te vinden. Wat haal jij voor mij uit de kast?
Belgische milf contacteren
MegaaMegann
41 Jaar · Brussel · Brussel
Een normale jongen die lekker ruikt, omdat ik de man van mijn dromen graag ruik. Je hebt elke dag je goede hygiëne.
Mooie moeder wil man
Lexiiss
42 Jaar · Grupont · Luxemburg
een man die echt zou moeten zijn, ik wil hier geen bedrieger ontmoeten. Ik wil een fatsoenlijke kerel ontmoeten met fatsoenlijke bedoelingen, die weet wat hij doet en weet hoe hij een vrouw moet behandelen een man die echt zou moeten
Belgische vrouw wil man
XxCHANTYxx
29 Jaar · Attert · Luxemburg
Een eerlijk en trouwe man! Als je echt bent en natuurlijk trouw aan jezelf dan zullen we de beste maatjes zijn. Ik vind dat leuk omdat ik mensen haat die maskers dragen.
Belgische jongedame contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.