Meer info over Betty246
Ik heb een man nodig die eenvoudig en vriendelijk is. Wie haast zich niet voor ons beiden en wil graag mijn vriendje zijn in de toekomst? Laten we elkaar eerst leren kennen en kijken of we ons op ons gemak voelen. Bereid om een ??serieuze relatie en trouwe vent te hebben! Ik heb een man nodig die eenvoudig en vriendelijk is. Wie haast zich niet voor ons beiden en wil graag mijn vriendje zijn in de toekomst? Laten we elkaar eerst leren kennen en kijken of we ons op ons gemak voelen. Bereid om een ??serieuze relatie en trouwe vent te hebben!
Naam:
Betty246
Leeftijd:
24 Jaar
Woonplaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Luuz-
23 Jaar · Habay · Luxemburg
Je bent een goed persoon met een goede hitte. Je zoekt ook romantiek en iets zinvols en serieus. Je hebt ook een stoute kant dus we zullen ons niet vervelen, haha!
Wulpse tiener neuken
TrijntjeP
56 Jaar · Anderlecht · Brussel
Ik eis niet veel hoor... Het geluid van de stilte, daar kan ik niet meer tegen. Ik voel me nogal eenzaam en alleen. En mijn sociale contacten helpen mij er ook niet bij, want die is niet meer zo groot door de jaren heen. Ik ben niet het type,
Belgische oma contacteren
Klaaire
40 Jaar · Watermaal-Bosvoorde · Brussel
Neem je hem mee? Ik wil een man die niet al te veel moeite doet voor mij en mij neemt zoals ik ben. Ik ben single maar wegens een rugzakje zoek ik geen relatie de komende jaren. Ik wil gewoon seks, dus als jij een plekje weet dan neem ik mijn
Belgische moeder contacteren
Little_Surprice
24 Jaar · Darion · Luik
Ik wil seks hebben in de natuur en ben er ook klaar voor. Ik wil voor mezelf die perfecte man vinden en dat heb ik ook nodig. Ben je er klaar voor?
Geile studente contacteren
Olii_via_
47 Jaar · Lommersweiler · Luik
Netjes. lief en kalm dat is wat ik zoek in een relatie en in een man. Ik wil iemand waar ik echt op kan bouwen. Emotioneel, maar ook lichamelijk Laten we elkaar leren kennen en kijken of het klikt.
Lieve vrouw neuken
Err:Conn