Meer info over Elinchen
Ik wil graag maar even mezelf vertellen in een bericht vind dat zo gek omdat uitgebreid in een profiel te doen en ook om eisen te stellen over een man. Ik vind het vooral gewoon belangrijk dat hij erg lief en gezellig is. Ik wil graag maar even mezelf vertellen in een bericht vind dat zo gek omdat uitgebreid in een profiel te doen en ook om eisen te stellen over een man. Ik vind het vooral gewoon belangrijk dat hij erg lief en gezellig is.
Naam:
Elinchen
Leeftijd:
38 Jaar
Woonplaats:
Sint-Joost-ten-Node
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
RodeVlam
51 Jaar · Koekelberg · Brussel
Heb jij altijd al eens een rode vlam willen hebben zo eentje die vurig is en vol passie en ook nog goed in bed? Passievolle man kom jij het vuur terug brengen?
Hitsige dame verwennen
Friederieke
35 Jaar · Anderlecht · Brussel
Ben jij die leuke man? Als je vaak onderweg bent heb je bijna geen tijd om mannen te ontmoeten. Dit is dus wel echt een uitkomst voor mij. Ik wil een afspraakje met een leuke man. Wie lijkt het leuk en heeft er tijd voor mij?
Belgische milf contacteren
VeronicaNicky
39 Jaar · Etterbeek · Brussel
Als je in een afgelegen kamer een massage krijgt en niemand je kan zien, zou je het liever krijgen van een gemiddeld uitziende persoon van het andere geslacht die discreet hun handen rond je soldaatje laat gaan,omdat je meer hebt aan
Hete moeder wil man
Marlelee
41 Jaar · Corbion · Luxemburg
Zoals ik al eerder zei, op zoek naar een betekenisvolle relatie met een slimme, ambitieuze, verfijnde; ontwikkelde, zelfverzekerde, sterke MAN! Zo'n man wil ik echt hebben als mijn geliefe.
Lekkere moeder wil daten
Blootjestella
37 Jaar · Laken · Brussel
Gebonden of niet, maakt mij niet uit. Als we maar duidelijk naar elkaar toe zijn. Als je iemand bent die gewoon los wil kunnen gaan en aan zijn trekken wil komen zit je bij mij goed hihi. Heb je ook interesse in speeltjes?
Lekkere milf wil daten
Err:Conn