Meer info over Blondie1970
Man of vrouw, maakt mij niets uit en is mij om het even. Ik wil dat jij degene bent die mijn leven weer lekker onvoorspelbaar gaat maken.
Naam:
Blondie1970
Leeftijd:
48 Jaar
Woonplaats:
Sint-Gillis
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Misschien
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
CELmais
42 Jaar · Flémalle · Luik
Naar wie zoek ik? Was het maar eenvoudig om deze vraag te beantwoorden. Ik heb nooit een lijst met vereisten voor een man gemaakt, je kunt je gevoelens niet bestellen. Maar er zijn een paar punten die ik graag bij mijn man zou willen zien.
Belgische vrouw verwennen
Dia66
26 Jaar · Fléron · Luik
Nou? :P Ik hou wel van een beetje gek, geil en stoer. Ik vind het heerlijk om me in een sexy pakje te hijsen voor je, jij die naar me kijkt, ik die voor jou danst. Jou helemaal geil gaat maken. Ben je er aan toe? Zo'n stoeipoes?
Belgische studente contacteren
Mo00
47 Jaar · Villers-sur-Semois · Luxemburg
Laten we leuke dingen doen samen, ik wil het zo graag en ik raak al gelukkig alleen al bij het gevoel. Ik wil een man die mij gelukkig maakt. Ik ben hier om een man te vinden die goed is voor me.
Mooie vrouw neuken
MelodyHottie
28 Jaar · Maissin · Luxemburg
Ben jij die man die mij die liefde kan geven en bij wie ik mij thuis kan gaan voelen?
Mooie jongedame zoekt man
Drukkelucia
23 Jaar · Brussel · Brussel
Geile pijpslet heeft natte kut Ik ben een getinte vrouw die altijd geil is!! Mijn specialiteit is pijpen en ik word ook vaak pijpsletje genoemd hier in de buurt. Sex is gewoon mijn favoriete bezigheid. Mijn natte kutje moet verwend
Belgische tiener contacteren
Err:Conn