Meer info over DjoAnn
Je bent net als ik niet te stoppen wat seks betreft en je hebt ook wel zin in een spannende afspraak. Je leeftijd is geen punt voor mij en waar je woont maakt me ook niet uit, als je maar een lekker lichaam hebt!
Naam:
DjoAnn
Leeftijd:
35 Jaar
Woonplaats:
Sint-Agatha-Berchem
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Misschien
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
MariaC
23 Jaar · Mellier · Luxemburg
Ik hou zoveel van seks en het doet pijn om helemaal geen sekspartner te hebben. Ik wil mezelf een fatsoenlijke partner geven . Zou jij mijn nummer één zijn? Ik heb je zo erg nodig in mijn leven.
Hitsige tiener zoekt date
Leann1991
26 Jaar · Anderlecht · Brussel
Je wordt mijn fuckbudy en je bent vrij om een ??goede tijd met me te hebben, vertel me ook gewoon je werkschema, zodat we het meteen kunnen regelen!
Mooie studente wil daten
KateySilver
26 Jaar · Samrée · Luxemburg
Ik wil gewoon dat iemand echt is. Moe van valse liefde. Ik wil een beste vriend, iemand eerlijk, loyaal. Iemand die een heer is, verwent me.
Geile studente zoekt sex
M4arj0l31n
48 Jaar · Forêt · Luik
Jij heb respect voor een vrouw en andersom verwacht je ook respect terug. Jij zou wel een avontuur willen aangaan met een warme vrouw. Jij weet wat je wilt en waar je in het leven staat. Jij heb respect voor een vrouw en andersom verwacht
Wulpse dame zoekt man
ZeldaN01
53 Jaar · Jette · Brussel
Je bent een prater, net als ik. Wees niet ontmoedigd als ik niet meteen reageer. Ik kan soms behoorlijk druk zijn. Je houdt van uitdagingen zoals tafeltennis.
Waalse dame zoekt man
Err:Conn