Meer info over Gniffelzz
Ik vind het heerlijk om zonder ondergoed te lopen, geen slipje of beha onder mijn kleding, wat mij betreft is dat alleen maar storend textiel. Zonder ondergoed kan jij me sneller en gemakkelijker aanraken op mijn meest gevoelige plekje. Ben geen groentje meer en heb al aardig wat beleefd. De beste herinneringen heb ik aan rollenspelen dus als je daar voor open zou staan: heel graag! Sta je open of heb je ervaring met rollenspelen? Zou het wel leuk vinden om die te doen. ik sta ook open voor jou voorstellen en suggesties dus heb jij nog spannende fantasietjes, dan zie ik ze wel verschijnen in mijn mailbox. Ontvangen kan ik discreet maar ik kan ook naar jou toe komen.
Naam:
Gniffelzz
Leeftijd:
39 Jaar
Woonplaats:
Sint-Jans-Molenbeek
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Misschien
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
Flashingg
28 Jaar · My · Luik
Je moet cool en vriendelijk zijn, laat me weten wat je leuk vindt aan het leven en welke leuke dingen je altijd doet! Je moet cool en vriendelijk zijn, laat me weten wat je leuk vindt aan het leven en welke leuke dingen je altijd doet!
Hitsige jongedame zoekt man
Pheline_
28 Jaar · Ganshoren · Brussel
Ik wil graag een man in de buurt en alle dingen doen die stellen doen als ze van elkaar houden. Ik wil ervoor gaan en ik heb het gewoon nodig om die man in mijn leven te hebben. Laten we deze stap samen nemen en laten we samen een geweldige
Lekkere jongedame zoekt date
Jillji
32 Jaar · Herbeumont · Luxemburg
Op zoek naar een lange fitte, makkelijke man. Ben je hier? Je hangt niet meer in relaties uit het verleden, je bent betrouwbaar en zorgt goed voor me. Zoals ik ook met jou zal doen. Op zoek naar een lange fitte, makkelijke man. Ben je hier?
Waalse milf verwennen
Sammmanthaa
29 Jaar · Embourg · Luik
Als je ondeugende dingen met me gaat doen zal ik dat zeker waarderen. Wat kun je over mijn borsten zeggen, ze zijn een beetje aan de grote kant toch ? Laten we een date plannen, iIk wacht op je bericht.
Mooie jongedame zoekt sex
Yakzzz
41 Jaar · Haren · Brussel
Mijn man en ik lopen al een tijdje met idee rond om er nog iemand bij te vragen in ons seksleven. Een vrouw erbij kan echt niet, want ik wil mijn man niet delen. Maar twee mannen die mij verwennen, lijkt mij toch echt het einde hmmm! Kom jij
Lekkere moeder contacteren
Err:Conn