Meer info over Winwin77
Vraag me niet welk member mijn man is, dat is een vraag die ik niet zal beantwoorden, dat doet er verder ook niet toe. Met jou wil ik nieuwe ervaringen op doen die ik dan thuis ook kan toepassen en opnieuw beleven. Tot nu toe heb ik nog maar de gewone seks gehad, misschien is er toch nog wel iets meer voor mij wat ik net zo lekker vind.
Naam:
Winwin77
Leeftijd:
40 Jaar
Woonplaats:
Etterbeek
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
ChubbyOne
27 Jaar · Eupen · Luik
Ik hou van een man die niet veeleisend is en me kan laten voelen trots op mezelf te zijn, ik ben misschien niet direct op zoek naar een serieuze relatie, maar wie weet wat er daarna zal gebeuren, toch ?!
Hitsige jongedame zoekt sex
Camillexx
50 Jaar · Masbourg · Luxemburg
Een actieve man die ook niet graag tussen de 4 muren zit maar er graag op uittrekt. Vrolijk, spontaan, rustig en lief zijn kwaliteiten die ik ook wel kan waarderen. Een man bij wie ik me op mijn gemak kan voelen en die graag in mijn gezelschap
Lieve dame zoekt sex
LottyMm
20 Jaar · Dochamps · Luxemburg
Ik hoop dat je me hier gewoon gaat berichten. Ik ben hier om de ware voor mij te vinden. Denk je dat je nu veel geweldige dingen voor me kunt doen? Vertel me dan gewoon alle dingen die je van me wilt.
Belgische tiener wil man
1988Sharon
30 Jaar · Remicourt · Luik
Wat ik zoek! Ik ben op zoek naar een man met ervaring. Een grote man! Dat klinkt makkelijk gezegd dan gevonden! Zo jammer. Ik tref vaak mannen die op zoek zijn naar bijna maagden. Lijkt dan zo denk ik. Nou, ik ben geen maagd meer! Haha.
Hete jongedame wil daten
Treessie
41 Jaar · Ganshoren · Brussel
Ben jij een man die zich netjes laat testen en heerlijk kan Ben jij een man die zich netjes laat testen en heerlijk kan neuken dan hoop ik snel van je te horen.
Belgische moeder contacteren
Err:Conn