Meer info over Koekhappies
Bloggen en vloggen, heerlijke bezigheid om te doen en sinds kort heb ik er mijn beroep van gemaakt. Ik schrijf over alles wat met leven te maken heeft, en nu lijkt het mij spannend om mijn volgende blog te schrijven over de spanning en erotiek van het online daten. Nee ik noem geen namen, maar kan jij er voor zorgen dat ik een geweldig stuk krijg om te schrijven!! Misschien komt er wel een word vervolgd..... Een uitgesproken persoon, iemand die bereid is om meerder malen af te spreken, en wie weet is er een lekkere klik tussen ons en kunnen we het laten groeien naar wat meer. Respect, eerlijk en flexibiliteit is een must!
Naam:
Koekhappies
Leeftijd:
43 Jaar
Woonplaats:
Sint-Joost-ten-Node
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
TintelFriss
33 Jaar · Sint-Jans-Molenbeek · Brussel
lukt jou dat?? Laat jij mijn lichaam tintelen van genot voordat ik over jou heen zal spuiten? Ik wil dat jij al jouw aandacht op mij richt en niet alleen even jouw kwakje komt lozen om vervolgens er weer vandoor te gaan! Verwen mij!
Belgische milf contacteren
RomyCream
26 Jaar · Kelmis · Luik
Ben je bereid me wat van je tijd te geven? Ik ben er heel zeker van dat we zullen genieten van alle dingen die je voor mij kunt doen. Ik ben hier om plezier te maken. Ben je bereid me wat van je tijd te geven? Ik ben er heel zeker van dat we zullen
Mooie studente contacteren
Friederieke
35 Jaar · Anderlecht · Brussel
Ben jij die leuke man? Als je vaak onderweg bent heb je bijna geen tijd om mannen te ontmoeten. Dit is dus wel echt een uitkomst voor mij. Ik wil een afspraakje met een leuke man. Wie lijkt het leuk en heeft er tijd voor mij?
Belgische milf contacteren
Ravvven
51 Jaar · Dalhem · Luik
Als je bereid bent om bij mij te zijn en wat ondeugende tijd met mij hebt, zal ik beschikbaar voor je zijn. Heb je zin in leuke tijd met mij? Laten we vandaag iets moois maken. Ik ben klaar voor je.
Geile dame wil man
Lisa1981
36 Jaar · Flône · Luik
Ik zou graag nog een eerlijke, betrouwbare man willen vinden, met het hart op de juiste plaats en die mij het vertrouwen in een man weer kan geven, maar ook het vertrouwen in mezelf.
Lekkere milf wil man
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.