Meer info over Lisana
Ik knap af van opdringerige types en zeker ook van jaloerse types. Hoe mooi iemand van buiten en/of van binnen eruit ziet, zijn dit toch wel slechte eigenschappen! ;)
Naam:
Lisana
Leeftijd:
41 Jaar
Woonplaats:
Brussel
Provincie:
Brussel
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
BrookeL
28 Jaar · Mont · Luxemburg
Ik voel mijzelf nog wel te jong om mij aan één man te binden. Ik zou dus graag een man willen hebben voor een 'open' relatie. Als jou dat wel bevalt, neem dan contact met me op.
Hitsige jongedame wil sex
Anneke111
36 Jaar · Etterbeek · Brussel
Hey mannen, zit bij jullie de sleur er ook in? Want ik ben hier op zoek naar een man die lekker samen met mij die sleur wil gaan door breken. En weer lekkere spanning er in wil gaan brengen. Ik wil weer lekkere lol gaan maken, niet te serieus
Belgische milf neuken
OnAbreak
35 Jaar · Etterbeek · Brussel
Ik heb even pauze! tijdelijke pauze in mijn relatie om uit te zoeken wat we allebei nu willen...
Belgische milf contacteren
HelgaK
55 Jaar · Borgworm · Luik
Ik wil iemand geweldig vinden. Nu ben ik op zoek naar iemand die me aan het lachen kan maken. Om eerlijk te zijn maakt het niet uit of we gemeenschappelijke interesse in het leven hebben of niet, zolang je een vriendelijke en eerlijk
Belgische dame contacteren
XXLoorXx
44 Jaar · Jette · Brussel
Als jij denkt dat jij waar kan maken wat ik wil horen en voelen dan beloof ik jou iets heel lekkers. Vind jij het heerlijk om helemaal klaar gepijpt te worden zonder rondvliegend zaad? Dat neem ik dan maar al te graag in mijn mondje.
Hete vrouw zoekt man
Err:Conn