Meer info over Biehildana
Een betrouwbare man, die open staat om me te leren kennen. Je bent een betrouwbare man, die respect heeft voor een vrouw en je weet hoe je met een dame moet omgaan.
Naam:
Biehildana
Leeftijd:
45 Jaar
Woonplaats:
Latinne
Provincie:
Luik
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
RyanneR
24 Jaar · Brussel · Brussel
Ik heb een man nodig die zijn leven met mij kan delen. Wat ik bedoel is, is er altijd voor me als ik hem nodig heb en die graag tijd met me doorbrengt als ik me verveel. Ruimdenkend en lief en ook voor een goede tijd samen.
Mooie studente verwennen
TrijntjeP
56 Jaar · Anderlecht · Brussel
Ik eis niet veel hoor... Het geluid van de stilte, daar kan ik niet meer tegen. Ik voel me nogal eenzaam en alleen. En mijn sociale contacten helpen mij er ook niet bij, want die is niet meer zo groot door de jaren heen. Ik ben niet het type,
Belgische oma contacteren
Danyella12
39 Jaar · Brussel · Brussel
Jij bent discreet en door middel van intieme gevoelens kan jij een mooie vrouw gewaardeerd laten voelen. Jij bent niet op zoek naar iets serieus, maar wel iets voor een langer termijn. Oh, en als je eventueel goed zou kunnen koken,
Hete moeder sexdaten
Jasmin_y
38 Jaar · Clavier · Luik
Ik zou graag een man willen met goede manieren, gevoel voor humor en een doelgerichte persoonlijkheid! Als je deze kwaliteiten hebt, stuur me dan wat liefs!
Lekkere moeder contacteren
Fiiolah
26 Jaar · Athus · Luxemburg
Iemand met wie ik op reis kan. Een man die dol is op de eigenschappen die ik heb. Een man die als eerste gelukkig kan zijn als hij me eenmaal ziet. Een man die met mij zal reizen.
Belgische studente contacteren
Err:Conn