Meer info over AlleenIsAleen
Ik hou van zelfverzekerde, goed verzorgde mannen met gevoel voor humor. Uiteraard moet hij attent en eerlijk zijn. Dat ben ik zelf ook. Ik kan zo slecht liegen dat ik bij de Starbucks bijvoorbeeld altijd mijn echte naam zeg, terwijl ik dat soms helemaal niet wil! ;-). Jij houdt ook van eerlijkheid en gewoon een leuke, voornamelijk onbezorgde tijd hebben samen met een vrouw. Ik hou van zelfverzekerde, goed verzorgde mannen met gevoel voor humor. Uiteraard moet hij attent en eerlijk zijn. Dat ben ik zelf ook. Ik kan zo slecht liegen dat ik bij de Starbucks bijvoorbeeld altijd mijn echte naam zeg, terwijl ik dat soms helemaal niet wil! ;-). Jij houdt ook van eerlijkheid en gewoon een leuke, voornamelijk onbezorgde tijd hebben samen met een vrouw.
Naam:
AlleenIsAleen
Leeftijd:
41 Jaar
Woonplaats:
Termes
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Arykhier
30 Jaar · Brussel · Brussel
Het werk doen in bed of waar dan ook vind jij helemaal prima. Jij pakt mij op, zet mij neer en neukt mij helemaal droog. Geen idee of het kan, want ben nog nooit van mijn hele leven droog geweest. Leuke uitdaging voor jou om dat voor elkaar
Lekkere jongedame contacteren
Sonjaluv93
24 Jaar · Schaarbeek · Brussel
Geen gedoe meer!! Nou met vriendjes gaat het alleen maar mis dus een partner puur voor sex lijkt mij een stuk makkelijker! Wie is het met mij eens hier???
Belgische studente contacteren
VioletLoveHot
29 Jaar · Grupont · Luxemburg
Een man die altijd dol is op een poesje dat opent voor hem. Een man die er ook van overtuigd is dat hij een kutje als de mijne aan kan. Een poesje dat geliefd zal worden. Een man die altijd dol is op een poesje dat opent voor hem. Een man die
Mooie jongedame zoekt man
Alexxis23x
29 Jaar · Brussel · Brussel
Wanneer het juiste moment is om mijn hond kennis te laten maken met mijn zogenaamde aanstaande liefde, betekent daten dat ik er serieus insta. Je bent een gemengde persoonlijk, een beetje zoals ik. Zodat we elkaar kunnen begrijpen.
Hitsige jongedame zoekt sex
Noname1970
47 Jaar · Sint-Pieters-Woluwe · Brussel
Jij bent net als ik actief en trekt er ook graag op uit. Je staat open voor nieuwe dingen en je geniet van het leven met al zijn ups en downs. Je houdt van de natuur en maakt graag lange wandelingen.
Waalse vrouw neuken
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.