Meer info over MissJenn57
Een leuke vriend en/of partner ben ik al tevreden mee! Ik houd van mannen die eerlijk zijn, aardig en begripvol! Een beetje een heer zou wel een pluspunt zijn. Ik wil alleen maar een nieuwe lieve vriend en partner, dus ik hoop dat ik hier snel antwoord op krijg!
Naam:
MissJenn57
Leeftijd:
60 Jaar
Woonplaats:
Lesterny
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
NoortjeX
43 Jaar · Brussel · Brussel
Geef jij je grenzen wel aan.. Ik kan voor mannen best ver gaan. dan moet ik ook gewoon terug geroepen worden door jou. Pijn en genot kunnen heel dicht bij elkaar liggen. Ben jij wel voorbereid op zo een vrouw als ik?
Belgische vrouw contacteren
Rian300
26 Jaar · Brussel · Brussel
Je hebt wel zin in een gezellige onderonsje haha. Gezellig weet ik niet maar dat het er heet aan toe zal gaan, dat weet ik wel. Je hebt wel zin in een gezellige onderonsje haha. Gezellig weet ik niet maar dat het er heet aan toe zal gaan,
Lekkere studente wil man
VitamineS
30 Jaar · Brussel · Brussel
Ik ben wel toe aan die shots!! Wie helpt mij aan mijn dagelijkse vitamine shot??? Zit ff zonder (lang verhaal, boring) dus asap please !!!
Belgische jongedame contacteren
Momor9
45 Jaar · Haccourt · Luik
Je bent een slimme man, kan gemakkelijk begrijpen en hebt een goed gevoel voor humor! Je kunt me laten lachen en me goed vermaken. We kunnen misschien iets stouts doen, dus ik ben opgewonden!
Waalse vrouw verwennen
Millaa
50 Jaar · Schaarbeek · Brussel
Een niet te verlegen man, jij kan mij wat uit mijn schulp trekken. Wie weet kan jij wel wat flauwe grappen maken, daar ben ik dol op. Jij mag graag naar muziek luisteren of kan zelf misschien ook wel een instrument bespelen en een lekker
Hete dame zoekt sex
Err:Conn