Meer info over Harp3r
Hallo liefje ik ben nieuw, ik neem een ??paar dagen, maar ik heb hoge verwachtingen van deze plek, ik wil iets echts en zinvols. Ik wil een man die me kan geven wat ik wil.
Naam:
Harp3r
Leeftijd:
19 Jaar
Woonplaats:
Roy
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Rozehaartje
26 Jaar · Geer · Luik
Jij houd van muziek kan aardig dansen en ook voor lekker eten draai jij je hand niet om. Zelfs als je zelf moet koken. Dan ben jij wat ik wil en vooral wie ik wil
Lieve studente neuken
Marloeshmm
48 Jaar · Chevetogne · Namen
Hoop toch echt een leuke man te vinden! Hoop dat ik hier de man vind waar ik de rest van mij leven mee wil doorbrengen. Een attente man, lief en te vertrouwen is. Ik ben best rustig dus zou het wel fijn vinden als je zelf niet te rustig bent.
Belgische dame contacteren
Verrasmedan
25 Jaar · Hoei · Luik
Aardig, subtiel sociaal, aardig en rustig. Je moet ook wel een beetje netje en verzorgd zijn en het liefste een beetje borst haar hihi (bloos)
Hitsige studente zoekt man
SingleTanishier
48 Jaar · Brussel · Brussel
Ik ben vast niet de enige, en er zijn zoveel dingen die leuk zijn om samen te doen. Geen idee op dit moment wat nog meer, maar daar komen we wel achter als we eenmaal in gesprek zijn. Ik ben vast niet de enige, en er zijn zoveel dingen die leuk
Lieve dame neuken
Nancy81
36 Jaar · Burdinne · Luik
Samen wat ondernemen, is dat leuk voor de eerste keer? Heel veel zin om daar samen met jou voor te gaan, te doen waar we zin in hebben en te genieten. Hoe dan ook zie ik dat wel erg zitten. Waar heb jij nu voornamelijk zoveel zin in?
Belgische milf contacteren
Err:Conn