Meer info over Cyn70
Ik zou willen dat jij romantisch en bedachtzaam bent naar mij toe. Als jij alles zou doen wat ik zou willen, gaat dat zeker op een goede manier effect hebben op ons. Ben jij er klaar voor om een relatie voor op langer termijn met mij te willen starten? Ik zou willen dat jij romantisch en bedachtzaam bent naar mij toe. Als jij alles zou doen wat ik zou willen, gaat dat zeker op een goede manier effect hebben op ons. Ben jij er klaar voor om een relatie voor op langer termijn met mij te willen starten?
Naam:
Cyn70
Leeftijd:
48 Jaar
Woonplaats:
Etalle
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Met
PatSingleSingle
49 Jaar · Liège · Luik
Zeg ik je later
Hete dame wil sex
EmmaM
20 Jaar · Ganshoren · Brussel
Ik ben hier om mijn lot te vinden, mijn man, mijn tweede helft. Je kunt degene zijn die je doet om mijn wereld te veranderen, we zullen het samen ontdekken om via de chat.
Hitsige tiener verwennen
HHelen
53 Jaar · Bolland · Luik
Een man die een goed zelfbeeld heeft en in zichzelf en zijn beslissingen gelooft. Een man die iemand anders op zijn plaats kan zetten wanneer ze de grens overschrijden of zich niet gedragen. Mijn eerste indruk bepaalt of ik interesse
Hitsige dame wil man
Hotclaris
51 Jaar · Ganshoren · Brussel
Alleen seks is wel te vinden maar dan kan het nog koud aanvoelen ook. Ik hoop dat je net als ik de warmte er ook wel bij wil hebben en bij wil voelen. En snapt dat het niet zo is dat als je lang alleen ben je gelijk met benen wijd ontvangen word.
Hete dame sexdaten
KleurrijkeBarb
38 Jaar · Oudergem · Brussel
Laat jij je graag verwennen en je leiden naar verder dan het heelal? twijfel dan niet om mij een oneerbaar voorstel te doen.
Hitsige moeder verwennen
Err:Conn