Meer info over AMMIECXZ
Wat ik zoek? Ik val op mannen die opvallen in de menigte. Dat zou geweldig zijn! Ze zijn voornamelijk groot en breed. Ik hou daar van! Ik vind een goede coupe van haren heel belangrijk. Krullen ofzo! Die moeten echt leuk in model zitten! Zo aantrekkelijk! En hij moet lekker voelen als ik hem knuffel. Zo fijn! Heerlijk stevig.
Naam:
AMMIECXZ
Leeftijd:
25 Jaar
Woonplaats:
Malempré
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Misschien
Bi-curious:
Nee
Condoom:
Zonder
Gothiceyes
25 Jaar · Schaarbeek · Brussel
Ik heb eigenlijk maar een verzoek en dat is dat je thuis bent als ik uit mijn werk komt en ik tegen je aan kan kruipen op de bank. Zo een man moet toch wel te vinden zijn hier?
Wulpse studente wil sex
Elff
37 Jaar · Housse · Luik
Ik zoek een lieve man die mij die liefde kan geven die ik zo nodig heb. Ik ben dus niet op zoek naar een avontuurtje, maar een serieuze relatie waar we ons beide goed in voelen. Samen kunnen we dan aan een mooie toekomst werken en we zullen
Lekkere milf verwennen
Blonde_Brunette
47 Jaar · Aubel · Luik
Je wilt absoluut niet dat ik je vriendin ben. Maar je wilt van mij de persoon maken die je fantasieën bevredigt en plezier heeft tijdens het doen. Ik wil dat je een heel harde lul hebt als je me ziet en dat je weet hoe je het goed moet gebruiken.
Geile vrouw wil sex
ToplessKatja
21 Jaar · Brye · Henegouwen
Seks op spannende plekken Ik hou van seks op spannende plekken en het strand is er eentje van. Ik vind het wel een geil idee om dat als doel voor ons beide aan te houden... Jij ook?
Belgische tiener contacteren
Geenvriendje
39 Jaar · Fayt-le-Franc · Henegouwen
Ik zoek geen bepaalde type persoon, als het van binnen maar goed zit en dat het tussen ons beiden goed klikt. Meer zou ik niet van jou kunnen vragen.
Geile moeder contacteren
Err:Conn