Meer info over Car0l5
Ik wil een goed opgeleide man vinden, van goede waarden, bescheiden, van goed uiterlijk, respectvol. Iemand die mijn stemmingswisselingen kan begrijpen. Die bereid zijn om iets te doen om onze relatie te behouden, die niet snel zal opgeven. Wie kan een goede adviseur en een vriend zijn als ik down ben.
Naam:
Car0l5
Leeftijd:
46 Jaar
Woonplaats:
Fronville
Provincie:
Luxemburg
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
Luce4
32 Jaar · Brussel · Brussel
Ik wil je helemaal leren kennen! Vind me aardig en lief om wie ik ben, niet om wat ik ben. Jij mag al het geld ter wereld hebben, dat interesseert me niet. Jij als persoon bent belangrijk voor mij. Hoe je praat, hoe je je gedraagt, hoe je
Belgische milf contacteren
Es65
50 Jaar · Ganshoren · Brussel
Weduwe die door haar man goed achter gelaten is. Alleen ik ben wel alleen en daardoor mis ik vanalles natuurlijk. Wat ik bedoel kunt u zelf invullen, weet niet zo goed wat gepast is om hier in te vullen. Wat ik van u verwacht, qua type en
Wulpse dame wil daten
Missfreda
52 Jaar · Houdemont · Luxemburg
Bij serieuze reacties ontvang je onmiddellijk mijn adresgegevens. Ik weet niet wat voor excuus je bedenkt voor je huidige partner, maar voor mannen die een vluggertje willen is er geen plaats! Gewoon leuk en lang van elkaar genieten.
Hete dame verwennen
Miona
36 Jaar · Fléron · Luik
Wie helpt me om een keuze te maken? Een mede-doener, eentje van geen woorden maar van veel daden. En dat kan van alles zijn hoor, maar mijn voorkeur gaat wel uit naar dat ene, je weet vast wel wat ik bedoel?
Belgische milf contacteren
Chouchoi
26 Jaar · Liège · Luik
Zeg ik je later
Geile studente zoekt date
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.