Meer info over Meikei
Wat ik zoek in een man is eigenlijk best makkelijk, je moet mij aan het lachen kunnen maken want een man die mij aan het lachen kan maken vind ik woest aantrekkelijk. In een relatie vind ik dat je gelijkwaardig moet zijn en en elkaar moet respecteren. En op intiem vlak moet ook alles kloppen, de tijd nemen voor elkaar is erg belangrijk.
Naam:
Meikei
Leeftijd:
44 Jaar
Woonplaats:
Arbre
Provincie:
Namen
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Nee
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Zonder
Snellewipy
43 Jaar · Brussel · Brussel
Ik wil discreet neuken! Mijn man heeft geen idee wat ik hier zal uitspoken en het moet ook zo blijven! Laten wij discreet afspreken voor seks en wie weet zal het voor herhaling vatbaar zijn! Laat eens wat van jou horen!
Belgische vrouw contacteren
Racingfast
29 Jaar · Brussel · Brussel
Ik hou dus van afwisseling dus ik zou het bijvoorbeeld ook best wel eens een keer met een oudere man willen doen. ben wel nieuwsgierig naar de smaak van een oude lul ;) Ik hou dus van afwisseling dus ik zou het bijvoorbeeld ook best wel
Lekkere jongedame wil daten
Showgirlie1964
53 Jaar · Avennes · Luik
Het komt zoals het komt!! Je hoeft niet bang te zijn voor het binden want ik wil eerst een beetje genieten en zie dan wel hoe het komt het komt zoals het komt vind ik een hele mooie zin en ik hoop jij ook?
Belgische dame contacteren
YoungLover61
56 Jaar · Brussel · Brussel
Jong? Dat geeft niet!! Ik heb een tijd een jongere minaar gehad en dat is me prima bevallen. Hij vond uiteindelijk de liefde van zijn leven, fijn voor hem maar ontzettend jammer voor mij. Ik zoek iemand die zijn plaats wilt innemen.
Belgische oma contacteren
ZaraKun
22 Jaar · Terhulpen · Waals-Brabant
Ik wacht heel geil in de auto op jou. Zou jij dit kutje eens lekker willen likken, vingeren en pompen? Laat mij dan snel weten of jij dat echt wil en dan kunnen wij elkaar even leren kennen. Ik wacht heel geil in de auto op jou.
Belgische tiener contacteren
Err:Conn