Meer info over Eskalelis
Iemand die zin heeft om lekker gezellige dingen te doen en als het spannend en gezellig wordt, zien we wel waar de avond en nacht ons brengt en of het voor herhaling vatbaar is.
Naam:
Eskalelis
Leeftijd:
39 Jaar
Woonplaats:
Nijvel
Provincie:
Waals-Brabant
Land:
België
Vlaamstalig:
Ja
Slikken:
Misschien
Anaal:
Nee
Bi-curious:
Ja
Condoom:
Met
Momentum2014
46 Jaar · Brussel · Brussel
Jij bent een man die het leuk vindt om een ander type te leren kennen. Iemand die niet oordeelt over het uiterlijk of een bepaalde kleur. Misschien ben jij ook wel iemand die niet meeloopt in de rij. Dat vind ik dan alleen maar interessant.
Hete vrouw zoekt man
Normmaa
56 Jaar · Mont · Luxemburg
Iemand die me alle sterren van de hemel zou willen geven. Maar wie zou me dat op het moment kunnen geven?. Ik wil graag iemand die me ook de maan en de sterren zal laten zien. Iemand op wie ik kan vertrouwen en iemand die me begrijpt.
Hitsige oma zoekt sex
Rietpetite
57 Jaar · Manhay · Luxemburg
Het zou leuk zijn om weer eens iemand te ontmoeten die je laat lachen, en stralen. Waarbij je jezelf kan en mag zijn. Verder heb ik niet al teveel verwachtingen, want juist het hebben van verwachtingen maken veel dingen stuk.
Geile oma zoekt man
Aliciajaja
25 Jaar · Luik · Luik
Iemand die aantrekkelijk is. Ik hou van de goed opgeleide jongens, van goede waarden en gezinsgericht. Harde werkers. Hij heeft een goed gevoel voor humor. Iemand die leuk en vriendelijk is.
Belgische studente contacteren
Neverboring
25 Jaar · Laken · Brussel
Bij mij is seks niet saai want je mag ALLES doen! Seks met mij is allesbehalve saai en zal ook nooit saai worden. Waarom niet? Gewoon, omdat je bij mij ALLES(!!!) mag en kan doen. Wil je gepijpt worden of wil je je pik in één
Belgische studente contacteren
De inhoud van deze website is uitsluitend bedoeld voor personen van 18 jaar en ouder. We willen je erop attenderen dat de website expliciete seksuele en erotische content bevat, waaronder foto's en tekstberichten. Deze materialen zijn niet geschikt voor minderjarigen. Het is belangrijk om ervoor te zorgen dat minderjarigen geen toegang hebben tot dergelijke inhoud. Let op dat alle teksten gerelateerd aan dating en persoonlijke ontmoetingen op deze website enkel voor illustratieve doeleinden zijn. Er is nooit de mogelijkheid voor daadwerkelijke fysieke ontmoetingen of afspraken met personen die in de getoonde foto's verschijnen. Deze profielen dienen slechts voor het uitwisselen van berichten en illustreren geen reële dating mogelijkheden. Bescherm de online ervaring van jouw gezin door het installeren van adequate ouderlijk toezichtsmaatregelen. Wij raden aan om ouderlijk toezichtsprogramma's op jouw apparaat te installeren, zoals Netnanny en Connectsafely. Deze programma's blokkeren doorgaans automatisch toegang tot specifieke websites en online inhoud die als ongeschikt voor minderjarigen wordt beschouwd. Ze worden regelmatig bijgewerkt om nieuwe ongeschikte websites toe te voegen.